Eindejaarsactie Tienen 2020

REGLEMENT EINDEJAARSACTIE 2020

 

 

 1. De handelsvereniging Kwixx vzw organiseert in samenwerking met de stad Tienen een actie onder de naam “Eindejaarsactie Groot-Tienen”.
  Deze actie richt zich tot alle uitbaters van een handels- of horecazaak op het grondgebied van Groot-Tienen (Tienen en de deelgemeenten Bost, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Sint-Margriete-Houtem en Vissenaken).
  De actie loopt vanaf vrijdag 11 december 2020 tot en met zaterdag 2 januari 2021.

 

 1. In het kader van deze actie krijgt iedereen die komt winkelen bij een handelaar gevestigd op het grondgebied Groot-Tienen, de mogelijkheid om op de achterzijde van hun kassaticket hun contactgegevens (naam, telefoon, e-mailadres) te noteren en dit ticket ofwel achter te laten bij de handelaar zelf (mits zijn of haar akkoord) ofwel binnen te brengen bij één van de inzamelpunten, zijnde de Streekshop (Grote Markt 6) en/of het stadhuis (Grote Markt 27).
 2. Het aantal indieningen is niet beperkt: men kan met alle in zijn bezit zijnde originele kassatickets gedateerd tussen 11 december 2020 en 2 januari 2021 deelnemen ongeacht het bedrag ervan.
  Ook prints van online-aankopen gebeurd tussen 11 december 2020 en 2 januari 2021 bij een Tiense handelaar komen in aanmerking voor deelname.

 

 1. Er worden in totaal drie trekkingen voorzien op de woensdagen 23/12/2020, 30/12/2020 en 6/1/2021 onder toezicht van een persoon aangesteld door Kwixx wiens beslissing onherroepelijk is.
  De trekking gebeurt op basis van de door de klant of de handelaar binnengebrachte aankoopbewijzen (inlevering telkens ten laatste op de dinsdagen 22/12/2020, 29/12/2020 en 5/1/2021 in de Streekshop tot 17.00 uur en in het stadhuis tot 19.00 uur).

 

 1. Per trekking (op 23/12, 30/12 en 6/1) worden er telkens 38 winnaars getrokken die
  T-bonnen ontvangen voor een totale waarde per trekking van € 3.000, verdeeld over telkens één winnaar van een pakket bonnen ter waarde van € 500, 2 van € 250, 5 van € 100 en
  30 van € 50.  De trekking  gebeurt in dalende waarde van de prijzen, te beginnen met de hoogste prijs.  Per trekking kan er evenwel slechts 1 winnaar per handels- of horecazaak zijn: indien er meerdere kassatickets van dezelfde handels- of horecazaak worden getrokken, wordt de prijs toegekend aan de persoon vermeld op het eerst getrokken kassaticket.
  De winnaars van de prijzen worden persoonlijk verwittigd, telefonisch of per e-mail.

 

 1. De lijst van alle winnaars zal beschikbaar zijn bij de deelnemende handelaars en
  zal bekendgemaakt worden op de website van de stad en Kwixx en facebook.
 2. Het prijzenpakket bestaat in totaal uit 180 T-bonnen van € 50 (€ 9.000 in totaal).
  De T-bonnen zijn 1 jaar geldig en kunnen enkel gespendeerd worden aan goederen of diensten bij een handelaar geregistreerd op www.tienen.be/t-bon.
 3. De prijzen worden in geen enkel geval geruild tegen hun waarde in speciën.
 4. De organisatoren wijzen elke verantwoordelijkheid af bij wijziging of annulering van deze actie om redenen van overmacht.
 5. Deze actie is geen kansspel.
 6. Handelaars en horecauitbaters die hetzij in eigen naam, hetzij als zaakvoerder of bestuurder van een vennootschap, handel drijven of een horecazaak uitbaten op het grondgebied Groot-Tienen worden uitgesloten van deelname aan de prijzentrekking.   Dit geldt ook voor de personen die ingeschreven zijn op het domiciliëringsadres van de voormelde uitgeslotenen.

 

 1. Door deelname aan de eindejaarsactie verklaart de klant zich akkoord met het reglement en verleent toestemming voor het gebruik van de gegevens die hij/zij vermeldde op het ingediende aankoopbewijs doch enkel ten behoeve van de eindejaarsactie zelf. Zo wordt het gsm- of telefoonnummer en het e-mailadres enkel gebruikt om de winnaars van de eindejaarsactie te contacteren en de naam voor publicatie van de winnaars van de hoofdprijzen in de lokale pers en/of op de website van de stad en van Kwixx.

 

 1. Dit reglement wordt gepubliceerd op de website van Kwixx, van de stad Tienen en op facebook.